20 дни след парламентарните избори няма еднозначен отговор могат ли

...
20 дни след парламентарните избори няма еднозначен отговор могат ли
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Мандатът ми е по-добър от мандата ти

20 дни след парламентарните избори няма еднопосочен отговор могат ли ГЕРБ и " Продължаваме промяната-Демократична България " да сформират държавно управление. Двете обединения не споделят какви са съответните им проекти. Само спорят чий мандат е по-добър. В резултат Десислава Атанасова (ГЕРБ) дефинира шановете на 50 на 50.

Все отново, Асен Василев показа виждане за втория мандат. Проектокабинетът щял да е от политици и специалисти. Каквото и да значи това - ще има ли ясно разграничаване сред едните и другите или не. Но се разбра, че ще е по-скоро второто. След като за образец бе даден политико-експертът акад. Николай Денков.

А тематиката с бюджета и готвения план с невиждан до момента дефицит все по този начин виси. Без отговор. Поне вицепремиерът Атанас Пеканов е сдържан оптимист в това служебно държавно управление.

А войната - тя към момента е тук. Русия все по този начин нападна Бахмут. Година по-късно.

И знамение - синът на гласа на Кремъл бил в бойни редици на " Вагнер ". Николай Песков, който се скри от мобилизацията, в този момент твърди, че е бил на първа линия, под непознато име и с... орден. Вярно или не?
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР