20 депутати от БСП остават в зала, а останалите избраници

...
20 депутати от БСП остават в зала, а останалите избраници
Коментари Харесай

Нинова от трибуната на НС: Тази зала, това мнозинство не могат да решат проблемите

20 депутати от Българска социалистическа партия остават в зала, а останалите избраници от партията " отиват при българите и протягат ръка за нов модел ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група за началото на новия политически сезон, съобщи „ Фокус “.
 

Нинова разясни, че т ова е решение на парламентарната група на Българска социалистическа партия. „ Тази зала, това болшинство не могат да решат проблемите . Този парламент, тази зала с това болшинство е изчерпало своята функционалност . Ние желаеме оставката на държавното управление, завършек на тази мъка. Искаме разформироване на Народното събрание, предварителни избори. Скъпи, българи, не споделяме, че сме най-умните и най-добре измислилите бъдещия модел на България. Ние ви даваме хрумвания “, съобщи Нинова.
 
„ Т ръгваме към вас, не желаеме гласовете ви за Българска социалистическа партия . Имаме потребност от националната ви сила, от българщината, от грижата ви за семейство, за жанр и родно място. Идваме при вас, тъй като желаеме, молим всеки рационален българин да даде своя принос “, съобщи Нинова.
 
Имаме потребност от хрумвания и се обръщаме към вас, с цел да ги предложим . Не промени в този или оня закон, а хрумвания за смяна на системата за 29-годишно ръководство на страната. Можем ли да организираме национална сила. Това е нашето послание към вас, народе. И съответно предлагаме диалог дали можем да променим системата? “, сподели Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР