20 български групи изнасят проститутки в Европа. Избират най-вече три

...
20 български групи изнасят проститутки в Европа. Избират най-вече три
Коментари Харесай

Разкритие: 20 БГ групи изнасят проститутки в Европа

20 български групи изнасят проститутки в Европа. Избират най-много три дестинации – Англия, Германия и Холандия. Една от мощните банди, разрушена преди два дни в Лондон, е на известния в подземния свят топсводник Ферхат.

Това описаха от ГДБОП пред „ Телеграф “. Антимафиоти от основната дирекция бяха командировани на Острова, с цел да спомагат на сътрудниците им от Кралската прокуратура и полицейската работа на Лондон по случая. „ Ферхат беше задържан в Плевен, а синът му, който движи бизнеса в Англия – там на място. Освен това са арестувани и три от проститутките, които са играели ролята и на своднички “, допълниха антимафиоти. По време на обиските в България с изключение на тузарското ламборджини на Ферхат били иззети и ултраскъп мерцедес, както и джип „ Рейндж роувър “ финален модел. Автопаркът на бандата по данни на Министерство на вътрешните работи е над 1.1 млн. евро. Престъпната организация била разследвана от британските служби близо две години, до момента в който се пристъпи към разбиването й.

„ Българските проститутки, които поддържат хигиена и по-висок статус в Англия, прибират по 200-300 паунда на час. Ако пък клиентът желае ВИП компаньонка за цяла нощ, цената потегля от 1000 паунда, само че може да се качва няколко пъти според от изпълнените стремежи. И не си представяйте някакви раздърпани дами като от автомагистралата. В чужбина жриците са напълно разнообразни, изключително когато приказваме за тези на Ферхат и другите тартори от неговия диаметър “, описаха антимафиоти. По думите им цените са съвсем същите в Германия и Холандия, само че в евро. Повечето дами били настанявани в квартири в централните елементи на градовете, където обслужвали клиентите. Най-добрите обаче се ширели в първокласни жилища. „ Нашите сводници мислят първо за богатите клиенти. Няма по какъв начин да ги бутат по мизерните хостели. Бизнесът от дълго време работи на други обороти. Повечето девойки пласират и опиати – най-вече кокаин, амфетамини и трева “, описаха още от ГДБОП.

Топсводниците от ранга на задържания Ферхат са трансформирали продажбата на скотски удоволствия в фамилен бизнес. Почти всички от 20-те огромни босове са от турски и/или ромски генезис. Изключение вършат единствено тези от Перник, Благоевград, Варна и Бургас, сочат оперативните данни на основната дирекция.

Работят татковци и синове, а майки, лели и братовчедки хем обслужват клиенти, хем влизат в ролята на своднички, които набират нови и нови девойки. „ В Лондон бяха закопчани три от девойките на Ферхат, които правеха и секс за пари, само че привличаха други да работят, синът му и още едно лице. В България арестуваните са четирима отпред с водача, а в британската столица – петима “, прецизираха от спецслужбата. Йерархията и методът на работа били строго избрани. Лидерът на бандата живеел в България и вложил облагата, а неговият наследник или жена работили в чужбина. По сходен метод работят и огромните кланове джебчии.

Нито една от огромните групи за трафик на ВИП жрици към Европа не си служи с груба мощ. „ Това е способ от предишното, който не се ползва в този момент. Причината е, че не може да пласираш на богати клиенти пребито момиче или такова с кожа с белези от гасени цигари. Гледат се по-засукани девойки. Привличат ги по две схеми. Едната е така наречен Ловърбой, или в превод сводникът се изяснява в обич на момичето и го прави подвластно от възприятията му. Увещава го да си продава тялото против солидни суми, като това е тип „ услуга “ към самия него, обясниха спецченгета. Втората скица е по-тривиална – просто бизнес. При нея сутеньорите се насочвали към девойки със мощно изразена лакомия и предпочитание за бързи пари. „ Много умни и хубави девойки се съгласяват да работят като проститутки в чужбина, тъй като за една година си събират пари за апартамент, кола, има и такива, които си заплащат образованието. Нищо не е принудително, просто бизнес и пари “, разясниха още антимафиоти. Обикновено проститутката деляла 50 на 50 със сводника си.

Арестуваният Ферхат с ламборджинито е родом от Учиндол. Пред свои приятели обичал да се хвали, че и на него могат да викат Учиндолеца, както се майтапи със себе си шоуменът и политик Слави Трифонов. Преди години бандитът още веднъж бил задържан и лежал в затвор в Германия за сводничество. След като излязъл на независимост, решил да играе на несъмнено и не излизал от страната. Влагал пачките от сексбизнеса в парцели, ултраскъпи возила и златни украшения. Така да вземем за пример съгласно антимафиоти се сдобил с 3 големи жилището в Плевен, както и с няколко джипа „ Рейндж роувър “. Сменял постоянно колите, а по време на ареста паметното ламборджини било счупено и не било в придвижване, споделиха спецполицаи от ГДБОП.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР