20 000 англичани идват у нас за нова усмивка. Те

...
20 000 англичани идват у нас за нова усмивка. Те
Коментари Харесай

20 000 англичани си правят усмивката у нас

20 000 англичани идват у нас за нова усмивка. Те се възползват от уменията на родните стоматолози и хвалят услугите им в английските медии.

Само преди ден "Дейли Стар " разгласява материал за за проведените здравни екскурзии до България. Авторът на публикацията Джери Лоутън е престъпен кореспондент и споделя по какъв начин е дошъл в София, с цел да му слагат зъбен имплант. Агенцията, която е провела пътуването му, оказва помощ на доста други англичани, които идват да се лекуват при родни експерти.

„ България се развива бързо като водеща слънчева и здравна дестинация и се гордее с поредност от топ морски курорти по Черноморското крайбрежие “, написа той и добавя, че страната ни е дом на някои от най-хубавите хирурзи в стоматологията и ортопедията в Европа.

Според изследването на репортера в Обединеното кралство зъбните импланти доближават до 4500 паунда, до момента в който у нас услугата му е коствала 660 паунда за същото високо качество.

„ Допълнителна убеденост ми даде холивудската звезда Силвестър Сталоун, който обществено разгласи своята обич към българската стоматология. През 2012 година той счупи зъб, до момента в който снимаше „ Непобедимите 2 “ там и беше толкоз впечатлен от работата, която получи, че се върна, с цел да смени 24 от своите зъби “, написа Джери.

Той написа още, че доста англичани идват у нас и за ортопедични процедури. Подмяната на тазобедрена става тук им излиза 4840 вместо 11 280 паунда. Двойно по-евтина е и интервенцията на колянна става.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР