2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал спечелиха състезателите

...
2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал спечелиха състезателите
Коментари Харесай

5 от 5 за Бойни спортове Монтана от държавното първенство по ММА

2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов орден завоюваха състезателите от "Бойни спортове Монтана " на държавното състезание по ММА, извършено в София.
Шампиони в категория до 56 кг. надлежно при кадетите и юношите станаха Дейвид Велков и Николай Атанасов. В дебюта си при мъжете и в конкуренция на надалеч по опитни бойци от него Даниел Евгениев извоюва сребърен орден в една от най-тежките категории до 84 кг.
„ Дани е едвам на 19 години, а в такава категория нормално състезателите са много по възрастни и рутинирани. Така че персонално аз му благодаря за сериозното отношение по време на подготовката и сърцатата му игра на това съревнование. Вярвам, че той скоро ще се окичи и с шампионския орден и ще заеме място в националния тим на България”, съобщи треньорът на Бойни спортове Монтана Николай Цоков-Колето.
Още една вицешампионска купа при мъжете донесе за своя клуб Денислав Станиславов (61 кг), Искрен Цветков пък се класира на трето място в кат. до 52 кг. при кадетите. „ Страхотно показване на момчетата и петимата, които се качиха на кръга стъпиха и на почетната стълбичка. Едно огромно благодаря на всички, които пристигнаха да поддържат тима ни в залата. Благодаря и на тези, които не можаха да дойдат, само че постоянно са ни подкрепяли”, сподели още Колето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР