2 слънчев ден е свързан с Благата Мисъл и Божественото

...
2 слънчев ден е свързан с Благата Мисъл и Божественото
Коментари Харесай

Слънчев календар – събота – 21 май 2022

2 безоблачен ден е обвързван с Благата Мисъл и Божественото слово (в християнството се свързва с Николай Чудотворец). Планета – Меркурий.

Тотем на деня е Кучето, знак на честност и служенето.

Успехът съпътства тези, които са подготвени да усвоят нещо ново, нова специалност, непознат език. Полезно е освен да се овладяват нови познания, само че и да предават своя опит на другите. Общувайте, водете непрекъснато диалози, диспути, дискусия, само че доста въпроси не задавайте. Благоприятно е за покупки, за търговия, за парични интервенции, за контакти, за другарство, за учене, струпване на информация, за преодоляване на нови привички, за пътешестване.

Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Разграничавайте положителното от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти. Дайте на всеки правото на избор да реши самичък от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молебствия.

Не се предлага да се занимавате с пране, гладене, всякаква домакинска работа. Избягвайте да каните посетители вкъщи си, с изключение на родственици. Не би трябвало да лъжете, да нагрубявате другите, да ги осъждате за техните дефекти, само че и не толерирайте непознатите грехове. Не игнорирайте тези, които желаят лепта. Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи другари. Борете се с неприятните мисли. Избягвайте да давате пари назаем през днешния ден.

Диета – Добре е да се използва лека храна и да не се пие вино.

Здраве – Уязвими са белите дробове, по тази причина се пазете от настинка и избягвайте пушенето през днешния ден. Болестите на 2 безоблачен ден като предписание имат неразбираема природа и се нуждаят от сериозна диагностика. Има възможност някои от тях да са провокирани от непознати отрицателни въздействия. Старайте се да обръщате всичко на смешка. Четете защитни формули и молебствия.

Облеклото - Добре е да се купуват нови облекла, защото денят символизира промяната на остарялата обвивка с нова. Хубаво е да облечете нещо ново в жълто, светлосиньо и жълто-зелено. Ако нямате такива облекла, може да носите в подобен цвят кърпичка или парче плат. Да се заобикалят алените, оранжевите и лилавите тонове.

Знамения – Ако на излизане от къщи ви духа непряк вятър или листо от дърво падне на главата ви, това е знак за небесна отбрана.

Намиране на железни предмети или монети през днешния ден не е добър знак. По-добре не ги вземайте.

Ако чуете да ви посочват по име, незабавно си намислете предпочитание.

Ако крушката изгасне сама, видите искри, това е неприятен знак: неприятни мисли са отправени към вас.

Ако се скъсат в къщи пердета, завеси, завивка, това е знак за беднотия.

Ако нещо се обърка в делата ви, това е знак за загуба на отбрана. Да се изгорите с огън е неприятен знак.

Ако черна котка ви пресече пътя, по-добре се откажете от работата, която сте замислили.

Сънищата са оракулски. Добре е да сънувате, че пътувате, път, дървета – това е знак за благоденствие, промени към по-добро, осъществяване на стремежи. Лошо е да сънувате, че се подстригвате, че сте с изменен външен тип в огледалото – знак за машинация. Ако сънувате умрял родственик, това е добър знак, желае да ви каже нещо, влизате в контакт с него.

Числа на деня – 17, 31, 48
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР