2 сензационни изявления направи съпредседателят на ПП Асен Василев, до

...
2 сензационни изявления направи съпредседателят на ПП Асен Василев, до
Коментари Харесай

Газ от Газпром - защо не: Асен Василев

2 сензационни изказвания направи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев, до наскоро вицепремиер. Той няма срещу да внасяме газ от Газпром, което държавното управление Петков - Нинова с негово присъединяване постави край, а въпреки това финансистът разгласи, че Продължаваме промяната НЕ е дясна партия и в " понеделник - вторник " ще реши дали има смисъл да се явява в предизборна коалиция с Демократична България.

 

" Ако Газпром ни предложи на ниска цена газ, с който да напълним хранилището в Чирен - за какво не ", съобщи пред БНР съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев, който до момента се изявяваше като антируски ястреб. Той добави, че този въпрос не трябва да бъде гледан идеологически, както и решението по него, а да бъде " основано на цена ".

 

Василев даде да се разбере, че не е изключително вдъхновен от допустима коалиция на Политическа партия с Демократична България, защото съгласно социологическите изследвания това би свалило резултата на двете партии, което 19 минути от дълго време предвижда и без сондаж. Той направи още по-ярко извление: " Първо, ние НЕ сме дясна партия ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР