2. Проблеми с щитовидната жлеза – когато работата на щитовидната

...
2. Проблеми с щитовидната жлеза – когато работата на щитовидната
Коментари Харесай

Важно: Не Пренебрегвайте! Студените Ръце И Крака Може Да Са Симптом На Нещо Страшно!

2. Проблеми с щитовидната жлеза – когато работата на щитовидната жлеза е е нарушена, метаболизма се забавя, а от там крайниците изстиват. При хипотиреоидизъм с изключение на студени крайници и ръце се следят и други признаци, като нарушаване на говора (забавя се), подвига се лека температура, има непрекъснато възприятие за унесеност и бърза отмалялост.

3. Диабет (захарна болест) – диабета е заболяване, което визира както нервната система, по този начин и кръвоносните съдове, Това оказва въздействие върху крайниците, като провокира тяхното изстиване. Другото, което е особено за диабета, че ви гони вълчи апетит, само че в следствие не пълнеете.

4. Анемия – присъщите признаци за болестта анемия са дискомфорт, напрежение, главоболие, бърза отмалялост и несъмнено студени крайници и ръце. Ако тези признаци ви изтезават е добре незабавно да извършите проучвания на равнището на желязото в кръвта.

Студените крайници и ръце могат да ви подскажат какво в организма не е наред. Не ги подценявайте, колкото по рано установите повода, толкоз по-лесно е лекуването. Не подценявайте сякаш маловажните признаци, тъй като те могат да доведат до тежки последствия./bilka.info
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР