2 милиона гледания има Bones“ в официалния канал на Евровизия

...
2 милиона гледания има Bones“ в официалния канал на Евровизия
Коментари Харесай

Имаме ли повод за надежда? Изключително оптимистична новина за българското парче на Евровизия подпали страстите на народа

2 милиона гледания има „ Bones “ в формалния канал на Евровизия 2018 в YouTube. Това е нечуван до момента триумф за българска ария, която се състезава в състезанието, осведомят от Българска национална телевизия, продуцент на родното присъединяване в интернационалната конкуренция. Най-голям интерес към парчето е регистриран от Израел, Испания, Англия, Германия, Гърция, Полша, Русия, Португалия и Холандия. „ Bones “ е на трето място в класацията на Spotify България „ Viral 50″ за миналата седмица. Също е на трето място и в класацията на ПРОФОН за най-слушаните български песни в радио- и телевизионния ефир.

Петимата реализатори от група „ Equinox “ отпътуват за първия си промоционален концерт в Европа идната седмица. На 5 април те за първи път ще извисят гласове онлайн пред интернационална аудитория – на London еurovision рarty в английската столица. Това е едно от най-големите събития в Европа, предшестващи състезанието. В 11-ото издание на London еurovision рarty ще се включат още 20 реализатори от Евровизия 2018. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл приготвят и специфична изненада за почитателите в „ Café de Paris “ в Лондон.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР