2 милиона души в района на Челябинск са получили смъртоносни

...
2 милиона души в района на Челябинск са получили смъртоносни
Коментари Харесай

2 милиона души в Челябинск са смъртоносно облъчени, военните не им позволяват да напуснат града

2 милиона души в региона на Челябинск са получили смъртоносни дози рутений-106 и са обречени на гибел, пише kavkazcenter.com. 
Челябинск е заобиколен от военни и бронирани коли. Невъзможно е да се напусне града.

Радиоактивният облак към момента е там. Хората се задушават. В петък облакът се реалокира в Татарстан. Това бе казано във Фейсбук от известната публицистка Лиза Богутская. Тя написа:

- "Много упорствам всички в този момент да се въздържат от нелепости. Тук не знам по какъв начин да оказа помощ. Само тези прогнози, които прочетох преди няколко години, ми идват на разум. "Земята няма да роди. Ще бъде инфектирана доста метри на надълбоко. Хората ще умрат от апетит. Празни градове и планини от трупове. "

И всичко това би трябвало да стартира откакто "Сирия ще падне ". Не знам дали тя към този момент е паднала или не, само че Путин реши да изтегли войските от него. Изглежда Путин за бедствието ще остане безмълвен до края.

Страшно е.

Спомням си по какъв начин се празнувахме проява 1 Май 86, а по-късно един голям черен облак, обхвана Симферопол и дъжда, който пристигна при нас от Чернобил. Евакуацията на хората стартира след празника.

Отидете в Челябинск. Вдиш айте с цялостни гърди руската Русия ", приключва поста си публицистът.

Междувременно жителите на Челябинск са помолени да популяризират допустимо най-вече информация за сериозната обстановка в района. Те пишат в описанието на историята на VIDEO в YouTube за обстановката в зоната на радиационна емисия:

- "Спешно!!!!!!! Помогнете ни... помогнете на жителите на градовете Челябинск, Копеик, Коркино и близките села......! Ние се задушаваме!!!!!!!! Не виждам прилежащите къщи... "

Местните поданици също популяризират в обществените мрежи фотоси на военни контролно-пропускателни пунктове, сложени в покрайнините на Челябинск, които не освобождават хората.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР