2 месеца плюс 1 месец подарък от Pulse Fitness &

...
2 месеца плюс 1 месец подарък от Pulse Fitness &
Коментари Харесай

2=3 лятна промоция от Pulse Fitness & Spa

2 месеца плюс 1 месец подарък от Pulse Fitness & Spa

Топ форма, здраве и релакс при преференциални условия

Сезонът на отпуските завършва с месец август, само че времето за грижа към себе си продължава и през идващите месеци! Pulse Fitness & Spa дава тази опция с гореща 2=3 лятна оферта: 2 месеца целодневен, безграничен достъп до всички обекти от веригата в съответния град (София, Пловдив или Бургас) плюс 1 месец подарък . Този тип карта дава достъп до всички услуги на веригата.

При възнаграждение на 2 месечни такси и входна такса в размер от 50 лева, получавате 1 месец подарък! Така за общо 188 лева за София или Пловдив и 168 лева за Бургас можете да ползвате услугите на Pulse Fitness & Spa 3 месеца !

Промоционално предложение на същия принцип е планувано и за настоящи клубни членове на веригата: 4 месеца на цената на 3 !

Броят на промо картите е стеснен . Ако желаете да се възползвате, имате 3 метода да го извършите: на място, в който и да е обект от веригата в София, Пловдив или Бургас, на телефон 0700 44 044 или онлайн като последвате този линк.

Защо точно в този момент е най-хубавото време да стартираме участие във фитнес? В забързаната градска среда имаме потребност от спорт и забавление. През септември хората се прибират назад в града, само че не е нужно да се връщат към същия метод на живот. Картата за Pulse Fitness & Spa дава опция както за релакс край в басейна или спа зоната, по този начин и за тренировки – независимо или в група, водена от сертифицирани треньори.

„ През август хората към този момент стартират да се замислят за идните есенни дни. Тази промоция ще даде късмет на този вид клиенти да си подсигурят здравословен начин на живот до месец ноември при извънредно положителни условия. Нашата услуга няма еквивалент и всички, които са ни посещавали, знаят, че това не е мнение, а факт. “ – разяснява Цветомир Грозданов – търг. шеф на Pulse Fitness & Spa.

Срокът на акцията е 31.08 или до привършване на количествата . Съветваме ви да не чакате последния миг, с цел да се възползвате!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР