2 гола от 3 мача! Това е повече от мечтан

...
2 гола от 3 мача! Това е повече от мечтан
Коментари Харесай

Фабио Лима сложи Уелтън в малкия си джоб

2 гола от 3 мача! Това е повече от желан старт за Фабио Лима. Крилото пристигна у нас, с цел да замести сънародника си Роналдо. И с уточнението, че прилича много на Уелтън.

Последният се трансформира в сърцето и душата на " сините ", откогато се появи у нас през зимата на 2022 година. И бързо провокира възторг с изявите си на терена. Затова дейностите на Фабио Лима сега се наблюдават под лупа. Засега крилото съумява да се размине с рецензиите. Той си го заслужи със старанието, което вложи в дуелите с Пирин (2:1), Арда (4:0) и Хебър (1:0). Трябва да се регистрира също, че до момента Фабио няма сходен старт в кариерата си в клубовете, в които е бил до този миг. В ABC са му нужни 8 мача преди да се разпише в шампионата " Потижуар ". В Кампинезе вкарва първото си попадение в петата си среща за тима.

Иначе не можем да не отбележим и друго. Лима може и да няма рейд, какъвто притежаваше Уелтън, само че пък в първите си 3 мача за Левски вкара толкоз голове, колкото неговият съотечественик имаше за цялата пролет на 2022 година, написа " Мач Телеграф ".
 Капитанът на Левски зарадва деца в Благоевград
Капитанът на Левски зарадва деца в Благоевград

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР