2-годишно дете беше взето от детска градина със синини по

...
2-годишно дете беше взето от детска градина със синини по
Коментари Харесай

2-годишно дете беше взето от детската градина със синини

2-годишно дете беше взето от детска градина със синини по лицето и белези от ухапвания. Възпитателките отхвърлят да са му посягали и изясняват случая с удряне в столче и целувки от друго дете.

Инцидентът е станал в детска градина „ Пролет” в Панагюрище. Кристиян е там от едвам два дни, когато дядо му го взима и вижда следите по лицето му. Учителките му дали мас да го маже, а то било смутено.

Семейството на Кристиян винят учителката и показват, че самото дете им е споделило, че госпожата го е била по дупето, бузките и му е дърпала ухото.



Павлина Ерова е била дежурна тогава в групата. Тя съобщи, че не го е удряла и не е имало причина да го прави. Разказа, че той желал да играе с дете, което му е съседче и са седнали на столчетата. „ Те са се гушкали и прегръщали. Казах им да не се прегръщат. Краси се клатеше ту напред, ту обратно. Има възможност да се е чукнал в столчето. Продължиха да играят. Не съм го чула да плаче. Баткото го е цункал да му мине. Като го сложихме да спи видяхме, че има синки от едната страна” , споделя Ерова.

Анета Сапунджиева, шеф на градината, съобщи, че до случая се е стигнало от прочувствена игра . Тя на своя страна упрекна фамилията на детето в експанзия и съобщи, че преподавателката е била обиждана и заплашвана от тях. Пусната е и тъжба в полицията.

Майката на детето съобщи, че е парадокс Краси да има синини от столче и той й споделил, че учителката го е блъснала, а баткото го е захапал.

Педагозите и фамилията на Краси влязоха в спор дали той може да приказва . Според учителката той споделя единствено „ мама иде, тати иде, купи бонки”, а съгласно фамилията той приказва добре и без проблеми.

Семейството е изрично, че Краси ще бъде записан на друга градина . Те желаят госпожата да не бъде повече учителка и да има камери в градините.

Директорката добави, че ще съобщи писмените пояснения на кмета на общината и в случай че реши ще приложи наказания по кодекса на труда. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР