2-годишният Сашко е с шевове на лицето след инцидент в

...
2-годишният Сашко е с шевове на лицето след инцидент в
Коментари Харесай

2-годишно е с шевове на лицето след инцидент в детски център

2-годишният Сашко е с шевове на лицето след случай в детски център, алармираха родителите му пред Нова тв. По думите им екипът не е извикал Спешна помощ и се е наложило те сами да заведат сина си в „ Пирогов ”, където са зашили раната му. Случаят е от 20 юли.

„ Обадиха ми се по обед и ми споделиха, че детето ми е паднало по стълбите и си е блъснало окото. Разплаках се, обадих се на чичо му, тъй като татко му не беше в града. Отидохме да го вземем. Беше полузаспал, когато пристигнахме ”, споделя майката Миглена Любенова. В незабавния център се открива, че раната не е била обработена.

„ Никой не се е обадил на 112. Не ни обясниха по какъв начин е станал случаят. Поискахме писмен отговор, само че не получихме подобен. Това не е първият сходен случай. Предишният ден оповестиха на жена ми, че детето си е блъснало окото в долап. Преди 2 месеца пък нашето дете беше упрекнато, че е захапало друго дете. Срещнахме се с родителите му и разбрахме, че управлението е показало разнообразни версии на двете фамилии ”, изясни бащата на потърпевшото дете Самуил Балачев.

От управлението на центъра са безапелационни, че са оказали първа помощ на 2-годишното, защото имат задоволително личен състав и всички чиновници имат документ за пъ
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР