2 часа преди старта на делото за гледане на мяркатаза

...
2 часа преди старта на делото за гледане на мяркатаза
Коментари Харесай

2 часа преди старта на делото за мярка за неотклонение докараха полицайката Симона Лулеова в съда в Разлог

2 часа преди старта на делото за гледане на мяркатаза неотклонение, задържаната с 0. 5 кг канабис, Симона Лулеова влезе под ескорт в постройката на разложкия съд, където за 16 часа е несъмнено правосъдното съвещание. С наведена глава под алена качулка полицайката от столично ръководство влезе небрежно в съда, без даже да повдигне главата си.

Припомняме, че Лулеова от разложкото село Баня попадна в полицейски капан в събота. При инспекцията в багажника на автомобила и бяха открити 2 пакета със изсъхнал канабис, а ареста и провокира серия обиски по домовете на нейни близки.

За малко бе арестуван Мирослав К, който в следствие бе освободен. Какво ще се случи по-късно, ще се смилили съдът над майката на 1 дете, ще забележим. Прокрадват се и клюки, че Симона е станала жертва на зложелател, който е подхвърлил дрогата в персоналния и автомобил.

Драмата у фамилията и е огромна, преди дни бе пребит брат и, който е в Пирогов със счупена челюст. Дали случилото се с брат и със Симона е акт на възмездие към фамилията и допустимо ли е някой да е поставил опиат в колата на полицайката, това ще обяснява следствието. Очаквайте решението на съда. Ще остане ли в ареста Симона Лулеова?!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР