2 945 548 лева – това е сумата, която е

...
2 945 548 лева – това е сумата, която е
Коментари Харесай

Варненци са вбесени и питат: Колко милиона дадохме за мобилното приложение за транспорта, което не работи

2 945 548 лв. – това е сумата, която е дадена за системата за информиране на пасажерите за придвижването на градския превоз във Варна по прословутия план „ Интегриран градски превоз “. Колко тъкмо обаче от тези 3 милиона са отишли за покъртително бавното приложение за телефони itransport.varna.bg Smart Fleet, което вбесява пасажерите в морския град, не е напълно ясно.

Споменатите милиони са общо за таблата, които демонстрират (ако работи, схваща се) след какъв брой минути идва рейса и мобилното приложение.

Много преди прекъсването VarnaTrafic, остарялото приложение, което показваше на телефона по кое време ще пристигна рейса, беше маркирано, че то работи сносно. Имаше и предложение вместо да се прави ново, да се употребява към този момент съществуващото, защото и без друга варненци са осведомени с него. В името на вярното асимилиране на европейското финансиране обаче беше направено ново приложение.

Основните рецензии, които звучат все по-често по спирките и в интернет към itransport.varna.bg са, че спирките са подредени по азбучен ред и е извънредно объркващо да схванеш това, което ти би трябвало – по кое време идва твоя рейс. Заедно с това проблемите със зареждането на системата са смущаващо доста. Недоволството на жителите става все по-голямо и по тази причина те все по-често питат едно: Колко тъкмо коства следващото неработещо нещо във Варна, за което е изхарчен следващия милион или най-малко стотици хиляди левове?

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР