2 542 лева са необходимите средства за на 4-членно домакинство

...
2 542 лева са необходимите средства за на 4-членно домакинство
Коментари Харесай

КНСБ: 2 542 лева за нормален живот на четиричленно домакинство

2 542 лв. са нужните средства за на 4-членно домакинство от двама възрастни и две деца, или малко над 635 лв. на човек. Това сочат най-новите данни на.
Увеличението на общата стойност за издръжката на живота е с близо 25 лв. от началото на годината, главната причина за растежа е повишаването на цените на питателните артикули, разгласи Виолета Иванова от Института:
 КНСБ: 2517 лева са нужни за издръжката на четиричленно домакинство КНСБ: 2517 лева са нужни за издръжката на четиричленно домакинство
С 45 лв. е повишен нужният приход за прехрана на четиричленно семейство спрямо третото тримесечие на 2019 година. Тогава н...
" Нарастват стоките от първа нужда, които обичайно участват на българската софра и имат по-високи нормативни разноски в потребителската кошница за прехрана на живот. За семействата с лимитирано ползване, изключително в изискванията на пандемия, повишаването на тези артикули от първа нужда значи, че се свива бюджетът в други разходни пера, а това нормално е в обучение, опазване на здравето, облекло и обзавеждане ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР