2:00:36 Кирил: Кефя се, че сме в позицията, че ние

...
2:00:36 Кирил: Кефя се, че сме в позицията, че ние
Коментари Харесай

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ от записите на заседанието на НС на ПП /част 3/

2:00:36

Кирил: Кефя се, че сме в позицията, че ние сме спасителите на България – в този момент и вечно, само че истината е че евентуално не е по този начин. Вълната ще пристигна след 4-5 години. Ние показахме, че има и различен модел и заредихме младежи. Иначе си прав.

*въпроси от участници за ротацията и кабинета*

2:00:56

Кирил: За мен по-камикадзе сюжета е да взмеме държавното управление без Мария Габриел. Това е обезпечено самоубийство.

2:00:57

Кирил: За ДБ-то да - като играеш тактиката за дългоденствие, не слагаш нито един министър, в случай че можеш

2:00:59

Венко: Ние ще създадем услуга на проруските ползи, в случай че изчезнем, тъй като ние сме абсолютния  генератор за битка против съветските ползи. Не ми пука, ДБ-тата не мога да ги включа като някакви борци, тъй като те са популисти в това отношение, това най-малко е моето мнение.

3.00.45 

Кирил: Като и кажеш на локални избори без нито един гласоподавател, аз няма какво да кажа. Самоубиец, който без гласоподаватели желае да скача без парашут. Нямаме изясненост. Сравнителен разбор - по-доброто зло от картинки, Ане на база квалификации и страст.

Някой си: а по какъв начин отиваме на избори, в случай че Борисов има обвинявания и със свален имунитет - позиция, която не дава отговор на Политическа партия и спонсорите по какъв начин биха ни припознали като индивид, който да финансират? Ние сме в обстановка, в която Борисов е на колене и е подготвен да клекне и да изтри носа си я асфалта, в случай че изчакаме естествената обстановката и отидем след това на избори, може да си вдигнем резултата.

Кирил: Какво е естественият развой? Имам моето мнение, само че в случай че на националния съвет решим да му кажем: майната ти, или на избори или ни подкрепяй - окей, само че в случай че той ни поддържа - изваждаме ли кабинет или не.

Някой: Ако не извадим кабинет, ще ни изкара..

Кирил: аз не мога да си показва в този момент втория мандат, в случай че Борисов го поддържа - с 69 депутата да има екстра бонус от него и да не извадим кабинет.

Лена: И по какъв начин печелим гласоподавателите на изборите?

Киро: Не мога да си показва, че няма дадем кабинет. Ако сложим единствено мен и Рашков за кеф, те ще кажат: те са цялостни идиоти. Ако сложим и изберат, не знам дали ще е добър сюжетът. Ако се замислим - или избори, или ни поддържат или ротацията, на която ни бият първоначално. Ако нямаме ротацията играем едно от двете.

Сабрутев: Ако вършим държавно управление вършим с топ 3 бившни герберски някогашни играчи министри, изваждаме документи и ги даваме на прокуратурата, по-късно си отдръпват поддръжката, пада държавното управление, по-късно ние ще сме герои..

Кирил: Аз съм единственият човек, който съумях да стигна до арест беше Борисов. И то беше по метода, по който се случи.

Лена: Нищо нямаше към това.. 2013 изтече записът. Градският прокурор Николай Кокинов, Борисов и Мирослав Найденов, тогава някакъв министър. На този запис, който изтича излиза наяве по какъв начин Кокинов дава ум на Борисов и Найденов да се отърве от корупционни схеми и практики. Записът изтича от самив Кокинов. Гешев сега има чакащи, не знам по какъв начин върви със листата.

Краси(жена): Ок съм за кабинет на ротационен. В задачите ни не написа да унищожим ГЕРБ, а да работим за България. Как взимаме решения, когато Борисов се извърта? Трябва ни нападателна връзка със самочувствие. Хората по места имат потребност от диалози, не получават задоволително.

Благо: Ако пристигна различен човек на мястото на Гешев, ще бъде ли против Борисов - какви са гаранциите?

Асен: До какъв брой управлява Борисов партията и хората си-засега го прави, не е ясно докога. Всеки е трагичен, щото се били видели като министри с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Такива диалози вървят там. Това към този момент Борисов го владее само че до по кое време не е ясно. Мисля, че ще го владее, тъй като в случай че не го умееше, нямаше да е толкоз дълго водач на ГЕРБ. Вие какво си мислите, че те няма да плюят по нас всеки ден ли? Ние сме съквартиранти, няма да ги харесваме - щото смърди. Не чакам Делян да ми каже, че съм му най-хубавият другар

Някой си: Да се нареждаме до локалните избори. Защото в случай че не сме съпротива ще сме в серпантина надолу.

Явор:Те множеството ми въпроси ми отпаднаха в придвижване, само че въпреки всичко нещо ми остана неизяснено. Чух за шефове на дирекции, че щели да станат част от политическите кабинети. Дали? Дали вярно съм схванал?

Асен: Еми това е едно от предложенията, което да набутаме в закона, знам, че това ще пречи с Организацията за икономическо сътрудничество и раз и всякакви други неща, само че за нас е по значимо да почистим и след това да си оправим закона за Организацията за икономическо сътрудничество и раз назад, в сравнение с да не го почистим с цел да можем по-законно да ги уволним. Иначе ще си ги уволним нелегално, Един шеф дирекция е част от политическия кабинет и това е " Връзки с обществеността ". Защо да не са и другите

Явор: Ами тъй като концепцията преди няколко месеца беше, че няма да вършим това, което са правили ГЕРБ и общо взето да, неточност беше, че изобщо нищо тук-там не беше пипнато, но това в този момент е другата прекаленост държавни чиновници, които към този момент те няма да са държавни чиновници и общо взето цялата администрация дефинитивно ще бъде на 100% политизирана. Не знам, на мен ми се коства доста коренно. Защото..

Асен: Нека да кажем, че аз персонално във финансите съм си го измислил, по какъв начин да го направя и си имам организационен устав както и във всички структури във финансите, в митници и в Национална агенция за приходите и там АДФИ и по този начин нататъка. Но. Там, където бихме срещнали огромна опозиция съгласно мен би трябвало да се почисти и да се почисти стремително. Служебният кабинет го направи без законово съображение, както знаем. Да, да То постоянно има метод да го направиш по втория метод, само че окей, Но това беше частен въпрос. Генерално аз съм доста комплициран от цялата обстановка.

Явор: Местни избори с министър от ГЕРБ са призрачен сън. Местни избори с Радев също, изключително в случай че направи той крачка към локалните избори и ще вземе властта.

Асен: Ако покажем междинен пръст на ГЕРБ, това ни слага електорално в добра позиция, а президентът да прави локалните избори. Ние имаме късмет да ги спечелим, тъй като сме посочили междинен пръст на ГЕРБ, само че сме изпратили за 7 път България на избори.

Явор: Това си е чиста коалиция.

Асен: Така е, само че коалиция, от която вземаме всичко.

Денков: Габриел ни би трябвало, тъй като имаме потребност от пленник.

Асен: И за Европа - еврозоната и Шенген

Денков: Габриел дава късмет да имаме работеща структура, а не каприза на един или различен.

3:23:40 - Някой си/Благо: има огромно количество незнайни от същинските ни съдружни сътрудници Демократична България и Христо Иванов - ще е предмет ли - нежеланието да предложат представители за Министерски съвет. Дали ХИ не е донор на възобновление от нашия електорат?

Асен: Никой от нас няма да отиде в Демократична България или Възраждане.

Денков: Пита ме Хинков дали ще може да разчисти министерството, аз се тормозя дали ще има с кого.

Росен: Утре Гешев арестува Бойко за Барселонагейт, не за това което ние - какво вършим? Влизаме във власт с нарушител.

Асен: Свикваме народен съвет и всеки гласоподава, аз е ясно по какъв начин ще гласоподавам.

Росен: Не става дума да се закрепим  и да  ставаме като партията на генерала или Христо Иванов, които живеят поради самото оцеляване..

Богомил: Срещата на Гешев и войник за какво се е отменила? Защо итн си отдръпнаха поддръжката?

Асен: Каза, че Гешев е в отпуск

Коцето: Не намерихме нищо за другите министри на ГЕРБ, а единствено за Бойко, тъй като тогава прокуратурата опъваше чадър върху тях.т ГЕРБ не може да си разрешават да няма избори, тъй като им би трябвало механизмът за Гешев. Може да си подобрим договорката единствено.

Асен: в случай че има офанзиви на прокуратурата против Борисов, трансформира ли се нашето държание?

Бачийски: Може да се обърне против нас Гешев

Асен: Така или другояче ще се обърне против нас, с цел да не е единствено против Бойко. Водил е каузи против Бойко до момента, с цел да го оправдае.

Ивайло Шотев: Да се съюзим с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не е секси.

Петър: Стана ясно, че...няма да сума, само че аз одобрявам фасул и леща. ПР отразяването на нашето решение - от 2 г е ясно, че никой не може да изпегърта ГЕРБ, в това число и ние и да обявим, че ще помогнем на ГЕРБ да се саноузпегърта изпирайки се и вторият акцент - опазване на мястото в Европа и НАТО.

Кирил Симеонов: ние обещахме държавно управление на малцинството, което е коалиция. Координатори на смяната - когато има коалиция с ГЕРБ, на идващия ден няма да има кой да отвори офисите. Промяната няма корав електорат, на следващия ден може да изчезнат. Хвърляме локалните избори под рейса.

Кирил: Има ли разлика сред министри 50 на 50 сред нас ГЕРБ или 1 ротиращ без сектор където има корупция.

Някой Жоро: Подкрепяйки, без Мария Габриел, идете обяснете, че не е коалиция, даже да няма министър ГЕРБ,, единствено с поддръжка, значи има скрита сделка. Ние нямаме точна идеология. Ако решат ще ни смачкат с опорки, без значение какво решим. Не си мислете, че ББ е на колене, той мъчно пада на колене

Киро: Ако тръгнем с шреебавка е типично борисовски метод и да викнем Мария във втория. Ще е мъчно.

Обсъждат решенията от националния съвет до края.

Част I четете тук

Част II четете тук

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР