1inch Network, компания за децентрализирани финанси (DeFi), в сътрудничество с

...
1inch Network, компания за децентрализирани финанси (DeFi), в сътрудничество с
Коментари Харесай

MasterCard и 1inch си партнират за нова крипто дебитна карта

1inch Network, компания за децентрализирани финанси (DeFi), в съдействие с Mastercard и Baanx, показа нова дебитна карта, оборудвана с функционалност за конвертиране на крипто във фиатна валута.

Новосъздадените дебитни карти оферират цялостна функционалност, в това число физическа карта, съдържаща съществени данни като номер на сметката, дата на приключване и CVC код за сигурност, нужен за избрани транзакции. Освен това потребителите могат да употребяват виртуална карта за цифрови транзакции, когато е належащо.

Кристиан Рау, старши вицепрезидент на Mastercard за крипто и финтех функционалности, акцентира смисъла на новата карта като мост сред Web3 и Web2 сферите. Той посочи уговорката на Mastercard да дава решения, които оферират улеснение, сигурност и съгласуемост с разнообразни платформи.

Въпреки солидните функционалности на известните крипто и Web3 тържища за конвертиране на фиат в криптовалута , тези процеси постоянно са свързани с спомагателни стъпки, проблеми със сигурността и такси. Въвеждането на дебитни покупки от крипто във фиат рационализира транзакциите, като разрешава на потребителите да поддържат настойничество над своите крипто и Web3 активи с обединен курс на конвертиране сега на покупката.

Понастоящем тези карти са налични в Обединеното кралство и Европейското икономическо пространство. Въпреки това 1inch има за цел да разшири наличността на програмата. Орест Гавриляк, основен юридически шеф на 1inch Network, загатна, че географското разширение зависи от съдействието на сътрудниците им и удостовери продължаващите старания за разширение на зоната на услугите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР