1ForFit оперира на над 180 пазара и една от 11-те

...
1ForFit оперира на над 180 пазара и една от 11-те
Коментари Харесай

Българска компания разкрива как се рекламира успешно във Facebook на конференцията SOFT UNIT

1ForFit оперира на над 180 пазара и една от 11-те компании от Централна и Източна Европа, привилегирована да работи в тясно съдействие с Фейсбук

В поредност от публикации екипът на OFFNews ще показа част от тематиките и лицата на SOFT UNIT CONF. Събитието, което е проведено от SoftUni и FlyEvents и ще се организира на 28 и 29 септември 2018 година в Sofia Event Center, събира топ лектори и специалисти, които ще споделят практическото познание в региона на софтуерните разработки, цифровия маркетинг и блокчейн технологиите.

Една българска компания към този момент е извоювала мястото си на световен водач и оперира цифрово на над 180 пазара. Екипът на 1ForFit има над 8 години опит в създаването и маркетирането на програмен продукт за генериране на самостоятелни хранителни режими, като интензивно уголемява активността си на непознати пазари от 2015 година. В портфолиото на компанията са едни от най-популярните планове за хранителни режими в целия свят, лица на които са най-известните инфлуенсъри във фитнес промишлеността – Lazar Angelov, Jen Selter, Andreia Brazier и други.



Симбиозата сред доверието и известността на звездите, дружно с неповторим логаритъм, вършат плана толкоз сполучлив. Само за 3-4 минути може да получите самостоятелен хранителен режим, направен от обичаните ви храни и персонализиран по отношение на вашето тяло и метод на живот. А по какъв начин става магията? Потребителят попълня тест, в който отговоря на 10 въпроса за своите килограми, растеж, мечтано тегло, физическа интензивност, обичани храни и така нататък След попълване на теста, системата генерира лична диета, формирана напълно от желанията му.Как се програмира подобен логаритъм и по какъв начин съумяват да се оправят с трафик от над 10 милиона потребителя месечно от всички точки на света, споделя Вихрен Ганев (CTO на 1ForFit):

“Платформата ни е проектирана по този начин, че да улеснява и дава независимост на работещите с нея сътрудници да основават и ръководят домейни, преводи, дизайни и да редактират още над 200 настройки, без да е нужна интервенция на човек от ИТ екипа.Част от достиженията ни с платформата са приблизително време за отговор 0.25 секунди и приблизително време за сваляне на страницата 0.08 секунди, които оказват помощ доста за по-горно позициониране в търсачките и по-сериозно и професионално разбиране от клиентите. ”



По време на конференцията SOFT UNIT екипът на 1ForFit ще опише за формалното партньорство с Фейсбук, като българската компания е една от единствено 11-те в Централна и Източна Европа, която е привилегирована да работи в тясно партньорство с световния водач измежду обществените мрежи. Всяка седмица се провеждат конферентни диалози за разбор на рекламните акции, рекомендации за нови функционалности и криейтив оперативки с Фейсбук. Маркетинг и dev екипите на 1ForFit са посещавали няколко пъти по този начин наречените dedicated session (обучения в централата в Дъблин), а до партньорството се стига след 6-месечен мониторинг от Фейсбук.

Една от най-впечатляващите визити е през май 2018, на събитието Hack The Future. Да участват на конференция са определени 20 компании от Централна и Източна Европа. Част от лекторите на конференцията са co-founder на Hyperloop, заместник-директорът на NASA и изпълнителният шеф на Фейсбук Messenger.

“Много сме щастливи, че присъствахме на Hack The Future с хора от нашия dev и мениджърски екип. След това усетихме съществено ентусиазъм у всички, доста изобретателни хрумвания и позитивни страсти. Хубаво беше, че не просто бяхме аудитория, а имахме достойнството да споделяме неофициално с лекторите ”, споделя Денислав Георгиев, CEO на 1ForFit.
" Една от най-значимите страни на партньорството ни е, че поставихме България на картата дружно с огромните IT компании, знаят къде се намираме и не престават да гледат за нови сътрудници. ”, прибавя Велизар Величков, COO на компанията.

В основата на триумфа им е комбинацията от вярно потребление на имиджа на инфлуенсъри от международно равнище и логаритъма за основаване на персонализирани диети.

С Лазар Ангелов създават самостоятелна диета от средата на 2016-та година. “Има една дума, която може да дефинира Лазар най-добре - експерт. Всъщност Лазар е най-големият self-made social media celebrity в областта на фитнеса. Да, Арнолд Шварценегер и Скалата имат повече почитатели от него, само че тяхната известност не се дължи единствено на обществените мрежи ”, разяснява Велизар Величков.



“Преди няколко месеца започнахме работа и с Джен Селтър, която е в топ 3 на най-популярните фитнес инфлуенсъри в Съединени американски щати. Само в Инстаграм има над 12 милиона почитатели. През месец май Джен пристигна до България особено за фотосесии с нашия екип и за завършване на контракта. ”, разкрива част от настоящите планове на 1ForFit Денислав Георгиев.



По време на презентацията си на Soft Unit Conf основателите на компанията ще опишат за това по какъв начин се монетизират над 40 милиона followers, за логаритъма на Фейсбук (bidding strategies, how the auction works, за логиката при асортимент на публика, delivery insights). Ще покажат и криейтиви, които са идея на един от дизайнерите на Дисни, с който екипът работи по време на една от визитите си в централата на най-голямата обществена мрежа. Гостите ще могат да схванат повече и да получат вътрешна информация за това по какъв начин работи Фейсбук и по какъв начин би трябвало да структурират акциите си.

Видео от визитата на екипа в централата на Фейсбук в Дъблин, Ирландия:



Видео от визитата на Jen в България:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР