„1989 (Версия на Тейлър)“ пъзелите на Google Vault на Тейлър Суифт оставят феновете разочаровани

...
Тейлър Суифт по-мощна ли е от Google? Нейната фенбаза, известна
Коментари Харесай

Тейлър Суифт по-мощна ли е от Google?

Нейната фенбаза, известна като Swifties, може просто да бъде.

За тези, които не знаят (и тези, които знаят), Суифт презаписва старите си албуми с „Taylor’s Version“, заедно с неиздавани преди това песни за всеки от тях.

Суифт е известна със своите „великденски яйца“ и прави нещата забавни за своите лоялисти, така че тя създаде пъзели, за да разкрие заглавията на тези песни. Суперзвездата се свърза с Google за нова поредица от онлайн пъзели за предстоящото издание „1989 (Версия на Тейлър)“.

Във вторник търсачката обясни как е трябвало да работи всичко.

„Потърсете „Тейлър Суифт“ в празното поле (хм, лента за търсене). Кликнете върху синия свод и решете един от пъзелите с думи. Може да отнеме секунда, тъй като трябва да преминете през 89 пъзела (а ла „1989 (версия на Тейлър)“) — не казвайте, че не сме ви предупредили!“, според публикация в блог на Google. „Но нищо не трае вечно. Ще помагате на Swifties по целия свят да се измъкнат от гората (или да отключите трезора), докато всички колективно решават 33 милиона пъзела. И така работи, така получавате заглавията на песните в трезора!“

Суифт също обяви, че това се случва в нейните проверени социални медии.

Великолепна идея! Въпреки това, толкова много хора отговориха, че изглеждаше, че системата се срива.

Естествено, тъй като социалните медии са такива, каквито са, хората едновременно се стремят да работят и се оплакват, когато не работят.

„Swifties, трезорът е задръстен! Но не се притеснявайте, вътре няма празни места“, туитира Google във вторник. „Ние сме в нашата ера на поправки и скоро ще излезем от гората.“

Нищо не казва „виждаме те“ като включването на заглавия на песни на Swift, когато обяснява защо хората не са имали достъп до някои заглавия на песни на Swift.

Всъщност Google по-късно успя да се отърси от него.

„Swifties, измъкнахме се от гората! Мостове, построени. Кодове, кракнати. Трезорът е отворен“, написа компанията в Туитър в сряда.

Суифт имаше доста добра година досега с нейното мегауспешно турне „Eras Tour“, поразителни победи на наградите MTV VMA и спекулации за това с кого може или не да излиза.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР