197 данъкоплатци и осигурители са посетили офиса на Националната агенция

...
197 данъкоплатци и осигурители са посетили офиса на Националната агенция
Коментари Харесай

197 клиенти на НАП Монтана поискаха ПИК през януари

197 данъкоплатци и осигурители са посетили офиса на Националната организация за приходите в Монтана през януари, с цел да получат ПИК /персонален идентификационен код/, което е със 65 на 100 повече в съпоставяне със същия месец на предходната година.

3350 клиенти са обслужени в офиса на ведомството в регионалния град през първия месец на годината, като сред 4 и 5 мин. е било междинното време за изчакване, а сред 6 и 7 мин. – за обслужване.

955 лица са посетили приходната администрация поради въпроси, свързани със здравния статус, 905 – във връзка подаване на данъчни и осигурителни заявления и уведомления за трудови контракти, а 445 – с цел да платят с карта отговорности през ПОС терминал. За 295 клиенти повода е била уточняване на отговорности по информации, получени посредством електронната услуга «Справки за задължения», за 200 – нужда от издаване на документ, а за 105 – приемане на информация. 90 са посетили офиса на организацията в Монтана, с цел да заявят подаване на документи по електронен път, 50 – по отношение на регистрация и промени в регистрацията, а 40 – с цел да получат формуляри. 18 от клиентите през януари са били в неравностойно състояние.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР