195 народни представители се регистрираха за дебата по вота на

...
195 народни представители се регистрираха за дебата по вота на
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Днешният ден е изключително важен за България

195 народни представители се записаха за дебата по вота на съмнение
Започнаха дебатите по вота на съмнение против държавното управление на Кирил Петков. 195 народни представители се записаха при започване на изключителното съвещание на Народното събрание.

Заседанието се води от Мирослав Иванов от „ Продължаваме Промяната “, който е титуляр до избирането на нов ръководител, откакто предходната седмица ГЕРБ, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ смъкнаха от поста Никола Минчев.

„ Днешният ден е извънредно значим за България. Днешните диспути и последващото гласоподаване ще предопределят посоката, в която ще поеме страната ни. Към тази зала през днешния ден са ориентирани погледите на обществото с вяра и с очакване. Призовавам всеки един от нас през днешния ден да дадем добър образец, като покажем, че демокрацията е жива, че духът на парламентаризма е жив. Нека през днешния ден причините да победят политиканстването. Нека през днешния ден да покажем, че в тази постройка има честни и почтени хора. Моля всеки от вас да се разграничи от езика на омразата “, съобщи при започване на днешното пленарно съвещание Мирослав Иванов.

Гласуването на вота на съмнение може да бъде извършено не по-рано от 24 часа след привършване на дебатите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР