194 са подадените заявления за 23-те свободни позиции за търговски

...
194 са подадените заявления за 23-те свободни позиции за търговски
Коментари Харесай

194 са подадените заявления за 23-те свободни позиции за търговски представители

194 са подадените заявки за 23-те свободни позиции за търговски представители в Службите по търговско-икономически въпроси (СТИВ) на България в 21 страни по света. Сред претендентите има и българи, живеещи в чужбина, най-вече наши сънародници от европейските страни. Това сочат систематизираните данни след приключване на крайния период за подаване на документите.

Конкурсите се организират в три посоки - " Европейски страни ", " Страни от Оперативно-наблюдателно дело " и " Азия, Африка, Америка и Австралия ". Кандидатите са главно икономисти, има такива, които са ученици на българските висши учебни заведения, само че не липсват и приключили в чужбина.

Днес започва активността на работната комисия, която прави следваща процедура по инспекция на подадените документи за това дали претендентите дават отговор на в началото оповестените условия, заяви зам.-министърът на стопанската система и промишлеността Николай Павлов. Заложените условия за присъединяване в процедурата са висше обучение – магистър, свободно притежаване на общоприетия език на страната, за която се кандидатства, както и наложително притежаване на британски...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР