192 са новите случаи на коронавирус в област Русе за

...
192 са новите случаи на коронавирус в област Русе за
Коментари Харесай

192 са новите случаи на КОВИД в Русенско, сред тях 25 деца

192 са новите случаи на ковид в област Русе за миналото денонощие. Сред инфектираните през вчерашния ден има 21 деца в учебна възраст и четири в предучилищна

Най-много нови случаи има в община Русе – 171. Седем болни има в Бяла, шест в Сливо поле, трима в Иваново. По двама са в общините Борово и Ценово, а един в Две могили. Няма регистрирани случаи в община Ветово.

Оздравелите през вчерашния ден са 259. Двама мъже и две дами от община Русе с позитивен тест за ковид са умряли. Справка в Единния информативен портал демонстрира, че региона се подрежда на тринайсето място по заболеваемост, а минимум инфектирани има в Разград - 54.

На болнично лекуване в Русенска област се намират 221 души, като 41 от тях са в реанимация. Свободните кревати са 167, от които интензивните са 25. В Университетска болница „ Канев “ има и планувани четири интензивни кревати за деца.

До момента в района са осъществени 120 024 имунизации, като повторна доза са получили 55 844 души. Бустерна доза имат общо 17 407 русенци. През вчерашния ден са имунизирани 8 деца на възраст сред 12 и 18 години и 8 сред 5 и 11 годишна възраст.

Подробна информация по отношение на функциониращите „ зелени коридори “ може да намерите на уеб уеб страниците на Регионалната здравна ревизия и Областна администрация – Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР