19-то Световно първенство по плувни спортове, което се провежда в

...
19-то Световно първенство по плувни спортове, което се провежда в
Коментари Харесай

Трима родни плувци поставят начало на българското участие на Световното първенство по плувни спортове

19-то Световно състезание по плувни спортове, което се организира в унгарската столица Будапеща бе публично намерено през вчерашния ден, а от през днешния ден до 3 юли ще може да наблюдавате най-интересното от шампионата в ефира на Българска национална телевизия 3.

Преките ни излъчвания от " Дунав Арена " стартират през днешния ден от 10.00 часа българско време , а още в първия ден от стартовете в плуването ще има и българско присъединяване.

Диана Петкова ще започва в сериите на 200 метра съчетано при дамите, които ще открият програмата за деня. Петкова ще плува в последната четвърта серия в първия кулоар, която би трябвало да стартира в 10.11 часа .

Йордан Янчев пък ще започва в третата серия на 400 метра свободен жанр , като по проект серията би трябвало да започва в 10.27 часа. Янков ще плува в нулевия кулоар.

Последна от нашите представители в днешния ден пък ще бъде Жанет Ангелова , която също ще взе участие в сериите на 400 метра свободен жанр , само че при дамите. Жанет ще плува във втори кулоар на втората серия, а началото на тази дисциплинираност е планувано за 11.11 часа българско време.

Ако някой от българските представители откри място в полуфиналите на своята дисциплинираност, то ще можем още веднъж да го гледаме във вечерната сесия, която още веднъж в попада в програмата на Българска национална телевизия 3. Прякото предаване стартира в 20.45 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР