19 са ранените в катастрофата с Автобуса край с. Младиново.

...
19 са ранените в катастрофата с Автобуса край с. Младиново.
Коментари Харесай

Две деца са сред 19-те ранени в тежката катастрофа

19 са ранените в злополуката с Автобуса край с. Младиново. Има и две ранени деца. Сутринта транспортират част от постъпилите в лечебни заведения към Бургас. 

Кметът на Бургас Димитър Николов коментира тежката злополука с рейс с бургаска регистрация, пренасящ хора от екскурзия в Кавала назад до Бургас. При случая в Свиленградско почина една жена, а голям брой други са в болница с разнообразни пострадвания.

" Автобус с бургаска регистрация е аварирал на връщане от екскурзия от Кавала. Има ранени и един умрял. Събирам информация, с цел да се опитаме да помогнем. Свързал съм се с болничното заведение в Хасково. Очаквам информация за положението на ранените, както и информация от компанията транспортьор.

6 от дамите, в това число екскурзоводката, са в болничното заведение в Хасково и са настанени в хирургия и ортопедия с пострадвания, само че няма заплаха за живота им, съгласно уверенията на шефа на болничното заведение. Има още хора, които сега се диагностицират в незабавното поделение. При нужда ще изпратим рейс да прибере за Бургас останалите пасажери ", написа Димитър Николов на страницата си във фейсбук след появилата се информация за злополуката.

" Пътниците са били 47. 19 са потърпевшите, 9 са в болничното заведение в Хасково, в Свиленград са 4, в Харманли са 6. Двама от потърпевшите са в по-тежко положение, измежду потърпевшите са и две деца. Разговарях с шефа на Спешна помощ, имаме подготвеност на следващия ден сутринта да транспортираме част от пациентите към Бургас. Вече потегли рейс от Бургас, който да прибере хората без пострадвания. " Това заключи Димитър Николов, откакто събра още информация за тежкия случай на пътя. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР