19-годишно момиче е в болница с опасност за живота, след

...
19-годишно момиче е в болница с опасност за живота, след
Коментари Харесай

19-годишно момиче е в болница с опасност за живота, след като скочи от мост

19-годишно момиче е в болница с заплаха за живота, откакто скочи от мост, научи Дарик.

Инцидентът е станал 14 август в Мадан. Момичето е скочило от пътното оборудване, което е наоколо до Минния колеж в града, като очевидци станали други младежи, в чиято компания е било момичето. За случая потвърдиха и от полицията в Смолян, като прецизираха, че става въпрос за изработен опит са самоубийство.

Момичето сега е настанено за лекуване в УМБАЛ „ Св.Георги “-Пловдив, с заплаха за живота. „ При нас сигналът е получен към 03:00 часа, като екип на Спешна помощ Мадан е транспортирало потърпевшото момиче до Смолян.

В следствие, наш екип го транспортира до болничното заведение в Пловдив. Момичето е с височинна контузия и строшаване на гръбначен дирек и с заплаха за живота “, разяснява шефът на Спешна помощ-Смолян доктор Венелин Денев.

Според локални поданици, мостът е с височина към 6-7 метра, а най-вероятната причина да пристъпи към тази стъпка е несподелена обич. 19-годишното момиче е от Мадан, само че през последните години живее в София, като през лятото идвала при баба си в миньорския град.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР