19-годишно момче загина, а друго се бори за живота си

...
19-годишно момче загина, а друго се бори за живота си
Коментари Харесай

Голяма трагедия с ромски младежи в кв."Кошарник" в Монтана

19-годишно момче почина, а друго се бори за живота си след жестока злополука в Монтана, оповестиха от полицията. Трагичният случай е станал към 1 часа след среднощ през днешния ден в квартал „ Кошарник “. На фотосите се вижда тотално смазаният „ Сеат Ибиза “, каран от жертвата, който се блъснал в електротабло и различен автомобил.

19-годишният Стилян Жоров подкарал колата на татко си Жоро Я. /43 г./ и се возел из улиците на Монтана дружно с двама свои другари, написа BulNews.


По незнайни все още аргументи неопитният водач изгубил надзор над ръководството. Колата изхвърчала от пътното платно и се забила в електрическо табло и лек автомобил. На място е умрял водача, а един от пасажерите в колата - Мартин Н. е с комоцио и заплаха за живота.

Стилян е от ромски генезис и живее в квартала, където е станало трагичното произшествие. Родителите му са в чужбина и го устоят, той не работи.

Полицията е подхванала следствие, с цел да откри какви са аргументите за кървавия случай. Образувано по случая досъдебно произвеждане е за причиняване на гибел при ръководство на транспортно средство в нетрезво положение – след приложимост на алкохол или упойващи субстанции.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР