19-годишно момче от Вашингтон оцеля след падане от 120 метра

...
19-годишно момче от Вашингтон оцеля след падане от 120 метра
Коментари Харесай

Младеж оцеля по чудо след падане от 120-метров каньон 

19-годишно момче от Вашингтон оцеля след рухване от 120 метра височина по ската на каньон и се размина единствено с “минимални пострадвания “, оповестява американската полиция, съобщи BBC.

Тийнейджърът се е разхождал, когато е падна. Спасителите, които провели “бърза и сполучлива интервенция ” по спасяването му, споделят, че има “невероятен шанс ”. Инцидентът става през уикенда, излиза наяве от обявата на служителите на реда в обществените мрежи. Те разгласяват фотоси от задачата, по време на която екипът се е спуснал от близкия мост High Steel Bridge.

„ Вървял е по един провлак, който се употребява от доста хора и се е трансформирал в пътека “, споделя Матю Уаландер, шеф на пожарната. “Това не е пътека. Това е провлак, който е прекомерно стръмен. И се е озовал чак долу в реката, пързаляйки се “, споделя още той.


След избавителната акция момчето е откарано в болничното заведение за обзор.

Властите подсетиха на хората да не се разхождат в региона, който разказват като рисков както за пешеходците, по този начин и за спасителите. Спасителите поучават хората да са с нараснало внимание, тъй като на това място има по няколко смъртни случая годишно.

„ Казвали сме на хората да не се доближават до тези пътеки, тъй като са рискови, само че хората или не са видели предупредителните знаци, или ги подценяват “, твърди полицейски чиновник, взел участие в избавителната акция.

www.dnes.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР