19-годишно момче и 18-годишно момиче са загинали в катастрофа в

...
19-годишно момче и 18-годишно момиче са загинали в катастрофа в
Коментари Харесай

Несъобразена скорост погуби двама тийнейджъри

19-годишно момче и 18-годишно момиче са починали в злополука в региона на село Плодовитово, оповестиха от ОДМВР – Стара Загора.

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 19 часа, по път III-667, в региона на село Плодовитово. Лек автомобил "Ауди ", ръководен от 25-годишен мъж от Чирпан, който при придвижване с несъобразена с пътните условия скорост изгубил ръководство над автомобила, който напуснал пътното платно вдясно по посока на придвижването, блъснал се в дърво и се преобърнал.
В разследване на удара е починало 18-годишно момиче от Първомай, което е пътувало в автомобила. Момче на 19 години от Чирпан, също пасажер в автомобила, е бил откаран в ЦСМП – Стара Загора в кома, с заплаха за живота, само че по-късно е умрял.
Други двама пасажери са получили пострадвания. 16-годишно момиче от Първомай е с голям брой фрактури по тялото. Настанено е за лекуване в УМБАЛ - Стара Загора, без заплаха за живота. Още едно 19-годишно момче Чирпан е получил разтърсване на мозъка. Настанен е за наблюдаване в УМБАЛ – Стара Загора, без заплаха за живота.
Водачът на автомобила е получил голям брой натъртвания по тялото. Настанен е за наблюдаване в УМБАЛ – Стара Загора, без заплаха за живота. Същият е тестван с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробите са негативни.
В районно управление (на МВР) - Чирпан е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР