19-годишно момче е намерено мъртво в кола с работещ двигател

...
19-годишно момче е намерено мъртво в кола с работещ двигател
Коментари Харесай

Момче се задуши в кола, 14-годишна бере душа

19-годишно момче е открито мъртво в кола с работещ мотор в село Друмево. 14-годишната му спътничка е в реанимацията на болничното заведение в Шумен.

Основната версия, по която се работи, е че младежите са се задушили от нездравословните газове на автомобила, заяви Нова телевизия.

На локалните хора им направило усещане, че колата, в която са били младежите, е работила извънредно дълго на луфт в центъра на селото.

Пръв младежите вижда продавачът в локалния магазин.

Секунди по-късно към колата отива и вуйчото на умрелия юноша, който вижда племенника си и 14-годишната му спътничка неподвижни в купето.

Видях, че лежат и двамата. Почуках на прозореца – никой не се обажда. Отворих вратите – миризма на газ, изясни единствено пред NOVA вуйчото на умрелия.

14-годишното момиче е откарано в болница в Шумен в сериозно положение. По-късно то е било нормализирано от лекарите, а от полицията в града към този момент имат версия за случилото се.

Основната версия, по която работим, е задушаване в резултат на изгорели газове, което е породено от техническа нередовност на автомобила, сподели ком. Веселин Захариев от ОДМВР-Шумен.

Разследването по случая продължава.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР