19-годишният защитник на Уест Хам Деклан Райс е привлякъл вниманието

...
19-годишният защитник на Уест Хам Деклан Райс е привлякъл вниманието
Коментари Харесай

Скаути на Юнайтед гледали изявите на бранител на Уест Хам срещу Ман Сити

19-годишният бранител на Уест Хам Деклан Райс е привлякъл вниманието на мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който е изпратил свои скаути да следят изявите на тинейджъра по време на дуела с Манчестър Сити. Настоящият контракт на младежа изтича през 2020 година, като за момента той отхвърля да подпише нов подобен с " чуковете ". В момента Райс получава едвам по 3 000 паунда седмично, само че от Уест Хам са предложили да усилят заплатата му до 20 000. Твърди, че Челси готви оферта към играча за двойно по-голямо заплащане, а Тотнъм също демонстрира интерес.

За всички е ясно, че Жозе Моуриньо търси най-малко един нов централен бранител и Райс е измежду играчите, които следи. Поради тази причина португалецът е изискал от своите скаути да видят по какъв начин той ще оправи против най-хубавите в Премиър лийг. Задачата на Райс не бе по никакъв начин лесна и разумно неговият отбор загуби с 0:4 от първенците.

Освен че към този момент провокира интереса на огромните клубове, два национални тима се борят за правото Райс да играе за тях. Той към този момент има три мача за Ирландия, само че никой от тях не е формален, тъй че към момента има опция да играе и за Англия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР