19-годишният Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов,

...
19-годишният Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов,
Коментари Харесай

Прокурорският син повалил на земята с един удар бащата на Луиза Григорова

19-годишният Васил Михайлов, наследник на прокурора от Перник Бисер Михайлов, повалил с един удар на пешеходна пътека бащата на актрисата Луиза Григорова Красимир Григоров. Случката се разиграла по време на абитуриентските балове в Перник. Васил бил измежду зрелостниците, бащата на актрисата зад него на улицата. В един момент  младежът се обърнал, доближил се и му блъснал кроше.

Мъжът паднал на пешеходната пътека.

Това описа в Софийския областен съд 25-годишният Никълъс Тодоров, който дружно с приятелката си Белослава Йорданова, са частни обвинители по делото, тъй като са измежду потърпевшите от Васил. Младежът е обвиняем за побой и закани.

Във вторник за първи път на процеса, който от пролетта не може да тръгне, пристигнаха с изключение на двама от потърпевшите и шестима очевидци. Четирима от тях бяха доведени наложително.

Ударът, нанесен на Красимир Григоров, бил сниман на видео както множеството изцепки на Васил. Самият Никълъс бил виждал 5-6 клипа, които той разказа пред съда. На различен се виждало по какъв начин Васил удря служител на реда. Той се разпространяваше и в обществените мрежи преди година и половина и на него се чуваше по какъв начин, до момента в който мъж удря различен, се вика: Ти полицайче ли си?

Никълъс Тодоров разказа и трети клип. На него на юноша със свалени гащи му се нанасяли удари по задните елементи. Чувало се Васил да споделя:   “Брат, желая да ти се измоча (изпикая) на главата, но нямам капка ”.

При изричането на тази имитация се намеси и Васил, който е деен и задава въпроси, написа 24 часа.

“Ако съм го споделил аз, щеше да е измочам ”, внесе изясненост той. Според обвиняването боят над Никълъс бил в ранните часове на 9 април м.г. на детска площадка, известна като Жирафа, в центъра на Перник. Васил го повикал по телефона, с цел да се схванат, тъй като Никълъс бил нарекъл гаджето му Боряна “тая ”. В момента прокурорският наследник е в ареста в Кюстендил по обвиняване, че навръх нея се е заканвал с ликвидиране. До лятото на тази година двамата още бяха гаджета. Боряна е и очевидец по дело против Никълъс за незаконна група за разпространяване на опиати.

Още щом Никълъс с приятелката си пристигнали, Васил почнал да го удря по главата с юмруци, повалил го на земята. Според Никълъс нанесъл му над 100 удара.

От кроше на Васил бил повален и 33-годишният Мартин Карамфилов, само че през ноември 2021 година в заведение в Перник. Той не е оплаквал в полицията, тъй като не помнел какво е станало. Причината за багра, била, че един от приятелите на Мартин хванал за ръката гаджето на прокурорския наследник. Според Васил не било за ръката, а за тялото.

Чичото на младежа, също Васил Михайлов, изясни отвън залата, че постоянно племенникът му бил предизвикван.

 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР