19-годишният талант Емил Колев е четвъртото ново попълнение в състава,

...
19-годишният талант Емил Колев е четвъртото ново попълнение в състава,
Коментари Харесай

Янтра с четвърто ново попълнение

19-годишният гений Емил Колев е четвъртото ново попълнение в състава, който ще показа ОФК Янтра (Габрово) във Втора професионална футболна лига.

Емил започва футболния си път в Янтра. Преминал е през школите на Берое (Стара Загора), Септември (или ДИТ, София) и Ботев (Пловдив). Шампион на България е с тима U17 на Ботев за сезон 2017/2018. С жълто-черните има и извоювана Купа на БФС. През последните месеци се приготвя с мъжкия тим на Ботев, под управлението на Ферарио Спасов. В Янтра идва като преотстъпен.

" Надявам се да оказа помощ на родния си клуб. Харесва ми планът в Янтра и се веселя, че тук ще разчитат на по-млади футболисти. Хубаво е, че има и по-опитни играчи, от които да се учим. Вярвам, че ще съумеем да изградим един добър колектив. За мен това е една чудесна опция да натрупвам повече опит и игрови минути в професионалния футбол и да продължа да се развъртвам ", съобщи Колев.

Още един състезател от пловдивски тим може да се причисли към новака във Втора лига. Това е Мартин Паскалев, който идва от Локомотив (Пловдив). Паскалев е на проби в Янтра, само че досега оставя доста положителни усещания и най-вероятно ще бъде част от тима през новото състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР