19-годишният младеж, който нападна медик в Нова Загора, беше освободен

...
19-годишният младеж, който нападна медик в Нова Загора, беше освободен
Коментари Харесай

Медикът, нападнат от тийнейджър в Нова Загора: Скочи като котка и си заби ноктите в очите ми, удари ме 7-8 пъти

19-годишният юноша, който атакува доктор в Нова Загора, беше освободен след няколко часа в ареста.

Припомняме, до битката малко след среднощ се стигна, откакто младежът и негови близки са били помолени да излязат в коридора на филиала за незабавна здравна помощ, до момента в който лекарите се борят за живота на бащата на нападателя – мъж на 48 години с солиден инфаркт, който умрял.

Фелдшерът Митко Щилиянов се опитал да успокои околните, само че 19-годишният юноша се нахвърлил върху него с юмруци и го съборил на кушетката. „ Скочи като котка и си заби ноктите в очите ми. Одран съм целият. Легнах напряко на носилката, тъй като изгубих равновесие и той ме удари 7-8 пъти по лицето и носа”, описа по телефона за БТВ медикът.

Майката на нападателя – Павлина Сашева, го оправда, като сподели, че фелдшерът самичък го е провокирал. „ Не сме на себе си. То обичайно ли е да ни протяга ръка, да ни бута вън? Лекарите ни избутаха”, сподели тя. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Болницата в Нова Загора обслужва близо 50 000 души. Медиците са предпазени единствено с паник бутон, а сътрудниците на пребития са в потрес. Това е следващият сходен случай в града. Само преди два дни доктор е бил обичай и блъскан от пациент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР