19-годишният младеж, който беше прострелян от полицай след неподчинение на

...
19-годишният младеж, който беше прострелян от полицай след неподчинение на
Коментари Харесай

Простреляното от полицай момче в Плевен е оперирано и в добро състояние

19-годишният юноша, който беше прострелян от служител на реда след непокорство на сигнал за инспекция в Плевен, е опериран и в положително положение. Той е настанен за лекуване в болница, а служителят на реда краткотрайно е отхвърлен от служба.

На митинг тази заран пред болничното заведение в Плевен се събраха момчетата, които са били в колата. Тук пристигнаха и техни другари и фамилиите им.

„ Оперираното момче, с помощта на тях и на сътрудниците, защото аз съм доктор, е в положително здравословно положение след тежка 4-часова животоспасяваща интервенция. Самите те са го докарали тук и по-късно лекарите са положили старания да бъде в положително положение сега “, изясни Деян Георгиев, татко на едно от момчетата.

Синът му е бил до простреляното момче, цялата му тениска е била в кръв, която е дадена в следствието за експертиза.

„ В деня, в който се е случил случаят, брат ми се е прибирал от изпит в София. Събира се с приятелите си, тъй като не са се виждали от доста време “, сподели Дико Диков, брат на простреляното момче.

„ Всичко стартира, когато навлизахме в Плевен и застигаме бяла кола, която си личеше, че не се движи съответно по пътя. Настъпваше маркировки, криволичеше. На влизане в града се движеше постепенно, при което аз се пробвах да го заобиколя, да си го изпреваря. Той обаче подава газ и не ми разрешава да бъде изпреварен. Примирявам се и не преставам да карам след него. Престроявам се в лява лента на кръстовище, при което той ме засича, депозирам звуков сигнал и стоя до него. Той смъква прозореца и пита: някакъв проблем ли има, момчета? И аз споделям: ти ме засичаш. Посочвайки банкета, той споделя да отбия в дясно и да се разберем “, описа Юли Юлиев, водачът на колата.

В цивилната кола са били няколко едри, здрави мъже. Юли Юлиев е потеглил със своята кола, след което се е чул изстрел. Малко по-късно те са докарали потърпевшото момче в болничното заведение и са видели, че е простреляно.

По-късно през днешния ден от полицията и прокуратурата ще дадат повече информация по случая.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР