19-годишният Даниел Димитров е водачът на бургаското ауди, което снощи

...
19-годишният Даниел Димитров е водачът на бургаското ауди, което снощи
Коментари Харесай

19-годишен кикбоксьор спретнал автомелето в Бургас

19-годишният Даниел Димитров е лидерът на бургаското ауди, което нощес провокира автомелето на метри от кръговото кръстовище на „ Трапезица “ в Бургас. Той тренира кикбокс, кадър на Семеен кодекс " Самурай ", оповестява " Флагман ".



Младежът се движел в посока надлез „ Владимир Павлов “, когато евентуално поради високата скорост се качил на тротоара и с цел да избегне по-силен удар с колата пред него, опитал да завърти кормилото, само че се забил в огражденията сред двете пътни платна, настояват близки до Даниел, на които момчето разказало какво в действителност се е случило в оня миг.

От мощния удар са изкъртени три елементи от защитната ограда и един ел. дирек, показват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Бургаското ауди не е благосъстоятелност на 19-годишния Даниел Димитров, а на неговия другар Симеон Т., който му го дал да го кара краткотрайно, защото момчето си купило нова кола.



Другият участник в злополуката бе остарял Мерцедес, който е с ударен стоп и счупена задна ризница. В колата, както Флагман.бг нощес писа, също пътуваха младежи. След злополуката стана ясно, че двете групи младежи се познават. Не е ясно дали не са създали спонтанна гонка, тъй като скоростта, която са развили, съгласно очевидци на ПТП, е била много сериозна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР