19-годишният английски национал Джуд Белингам си поставя за цел да

...
19-годишният английски национал Джуд Белингам си поставя за цел да
Коментари Харесай

Белингам е готов да пише история за Реал Мадрид

19-годишният британски национал Джуд Белингам си слага за цел да се подреди до великите футболисти в историята на Реал Мадрид след мечтания трансфер в испанския гранд. Той подписа контракт за 103 милиона евро, преминавайки на " Сантяго Бернабеу " от Борусия Дортмунд предишния месец, затвърждавайки позицията си на един от най-талантливите млади играчи в Европа.
 Джуд Белингам взе №5 в Реал и обви: Това е най-важният ден в живота ми!
Джуд Белингам взе №5 в Реал и обви: Това е най-важният ден в живота ми!

Флорентино Перес го приветства уместно

Футболистът е наясно със звездите, които са обличали бялата фланелка през годините, като даде Зинедин Зидан като модел за подражателство, само че се добави, че желае да направи дълга и сполучлива лична кариера.

" Трансферът е голяма мотивация преди всичко. Искам да бъда в клуб, който ще се бори за трофеи и желая да се опитам да оказа помощ на тима да бъде толкоз ослепителен, колкото е бил от самото начало ", сподели той в изявление за организация PA.

" Сега е моят късмет да бъда част от тази история и това върви ръка за ръка, тъй като знам, че клубът желае да печели и аз желая да спечелвам. Надявам се това да се случи. Всичко в Реал Мадрид те сграбчва единствено по себе си, този клуб е халюцинационен. Но като добавиш планът, който са заложили, беше в действителност значимо да направя тази стъпка, тъй като това е мястото за мен ", сподели още Белингам.

За множеството вероятността да се причислят към Реал Мадрид в трансфер с такава сума на толкоз млада възраст би била обезсърчаваща, само че всичко до момента в живота на Джуд Белингам му е помогнало. Той направи своя дебют за Бирмингам на 16 години и се причисли към Борусия Дортмунд една година по-късно.

" Имах доста друго начало спрямо множеството млади играчи, изключително младите британски футболисти. Животът ме води в три разнообразни страни, без да играя във Висшата лига, тъй че е доста друго. Винаги си го подсещам, когато съм с националния тим, да проследя кариерата на другите играчи. Но това е нещо, с което в действителност се гордея, с рисковете, които поех, и се надявам да продължи по същия метод. Просто се пробвам да одобрявам всичко, което е по пътя ми ", съобщи футболистът.

" Напрежението ме преследва на всички места до този миг. Бях на 15 и 16, когато започнах да играя с първия тим на Бирмингам и беше напън, който не може да бъде съпостави с нищо друго, тъй че на всеки стадий от живота ми напрежението се усилваше. Досега постоянно съм доказвал, че мога да се оправя и в случай че се притеснявах за това, евентуално нямаше да направя този ход. Но знам, че имам верните хора до себе си, които да ме поддържат, и считам, че беше отлично решение ", добави Белингам.

Сега той е един от най-разпознаваемите футболисти, дипломат на програмата на McDonald`s " Fun Football ", най-голямата всеобща стратегия в Обединеното кралство за 5-11-годишни, където 250 хиляди деца имаха достъп до безвъзмезден футбол през последните 12 месеца.

" Това е извънредно значимо. Оглеждате се и виждате средата, основана от McDonald`s, всички тези девойки и момчета, без значение от възрастта, просто се събират и играят футбол, без напрежение и с доста усмивки. Това е страхотна самодейност и да съберем 250 хиляди деца през този сезон, е просто брилянтно ", разяснява той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР