19-годишният Амад Диало безспорно е един от големите таланти на

...
19-годишният Амад Диало безспорно е един от големите таланти на
Коментари Харесай

Отдаденият под наем суперталант на Юнайтед с гол 4' след дебюта за Рейнджърс

19-годишният Амад Диало несъмнено е един от огромните гении на . За да получава обаче задоволително игрово време и да се развива, той бе предан чартърен в Глазгоу Рейнджърс - първенецът на Шотландия, защото мъчно би получавал задоволително минути при сериозната конкуренция в офанзивата на " алените дяволи ".
Диало към този момент записа своя дебют, откакто стартира даже като титуляр при гостуването на Рос Каунти от кръга в елита на Шотландия. Всичко стартира по желан метод за първенеца и за младия Диало, защото точно той откри резултата в петата минута.
Тийнейджърът имаше потребност единствено от 4 минути и 10 секунди, с цел да осъществя своето първо попадение за клуба. За негово страдание по-малко от 25 минути по-късно голът му бе премахнат и домакините към този момент бяха осъществили цялостен поврат с голове на Джордан Уайт (25`) и Регън Чарлз-Кук (29`).
През второто полувреме първенецът Рейнджърс сподели темперамент и от своя страна направи цялостен поврат, с цел да поведе с 3:2 до 72-рата минута след попадения на Джеймс Таверние (49`) и Конър Голдсън. Гостите към този момент се виждаха спечелили, откакто водеха и при края на постоянното време.
Драмата в този зрелищен мач обаче не бе завършила, защото в 6-ата минута от добавеното време Матю Райт съумя да изравни и да раздели точките. Грешната стъпка би разрешила на Селтик да се приближи на единствено две точки от първото място, в случай че завоюва своя мач.
Колкото до скоростния дебютен гол на Диало още в първия му мач - можете да го видите по-долу в материала. Друг от .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР