19-годишната Ванеса Пенова е предизвикала тежката катастрофа на бул. „Васил

...
19-годишната Ванеса Пенова е предизвикала тежката катастрофа на бул. „Васил
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews: Вижте двете сестри близначки, които едва оцеляха в зрелищна катастрофа във Враца /снимки/

19-годишната Ванеса Пенова е провокирала тежката злополука на бул. „ Васил Кънчов “ под врачанския жилищен комплекс „ Младост “ в неделя, научи извънредно BulNews.bg. Тя юркала колата си „ Нисан Примера “, в който пътувала с нейната сестра близначка Инеса и тяхна другарка.
Припомняме, че случаят стана малко преди 22 часа точно на Великден. Колата с трите девойки излязла от ул. „ Георги Апостолов “, без да спре на знак „ Стоп “. За неволя в този миг по натоварения бул. идвал лек автомобил „ Фолксваген Бора “, каран от 25-годишния Мартин от Враца.
Двете коли се блъснали грубо и единствено по знамение трите девойки и младежа се измъкнали невредими отдолу под смазаните ламарини. Ударът е бил толкоз мощен, че немският автомобил е навлязъл в насрещното, на към 100 метра е откъснал задно дясно колело, след което се е обърнал встрани и се е влачил още 300 метра. Японското возило пък е с тотално смазана предна част.
Случаят не бе оповестен в ежедневния бюлетин на полицията във Враца. Затова не е ясно дали младата шофьорка е използвала алкохол. Във въпросната вечер тя чествала имен ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР