19-годишната тийн принцеса Симона избухна в музикалните класации за по-малко

...
19-годишната тийн принцеса Симона избухна в музикалните класации за по-малко
Коментари Харесай

Тийн принцесата Симона с разкритие за ранната слава, неподозиран талант и какво иска да учи

19-годишната тийн принцеса Симона избухна в музикалните ранглисти за по-малко от година, а това е с помощта на Галин, който ѝ подаде ръка, с цел да започва. Тя е още доста дребна, само че пък е признателна за помощта на Галин и Горан Тодоров, който е продуцент в същата компания. Всяко нейно парче натрупа милиони слушания и гледания, а купоните в нощните заведения не минават без да се пусне нещо на Симона.

Виж още: ТВ героите, които бихме ненавиждали в същинския живот – Кари Брадшоу, Рос от “Приятели ” и още! 

Красавицата показа в изявление, че ранната популярност и упованията към нея не я объркват въобще, а я подтикват да се развива повече и да дава най-хубавото от себе си. " Не е объркващо, тъй като очаквам това цялостен живот и съм работила за всичко. Благодарна съм на Галин и Горан, които ми дадоха този късмет и работим дружно ", показа Симона пред Николаос Цитиридис.

Виж още: Новата миска проговори: За идеалния мъж, диетите и работата с психолог

Интересното е, че Галин се среща с нежната Симона в Instagram, където той ѝ е писал. " Писа ми в Instagram, попита ме дали бих желала да се занимавам с поп-фолк, по-късно продължихме връзката си и се случи ". Симона описа, че не дели музиката и не се е замисляла дали би изпълнявала поп-фолк или различен жанр, само че несъмнено не съжалява за посоката.

Неподозиран гений е, че хубавицата умее да рисува доста добре, а това е таланат, който е наследила от майка си. Тийн любимката обмисля да продължи образованието си в креативна тенденция, като показа, че евентуално ще запише да учи " Графичен дизайн " или нещо друго, което е наложително обвързвано с изкуството.

Виж още: ТОП емоджитата на 2021 и един бонус - по какъв начин да си желаяме секс единствено с приложимост на емотиконки

Изображение: https://www.instagram.com/simona_alphamusic/ 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР