19-годишната щерка на президента Румен Радев – Дарина, е кандидатствала

...
19-годишната щерка на президента Румен Радев – Дарина, е кандидатствала
Коментари Харесай

Дъщерята на Румен Радев ще е актриса, вече е приета в НАТФИЗ

19-годишната дъщеря на президента Румен Радев – Дарина, е кандидатствала в НАТФИЗ при започване на септември и се е показала ослепително на изпитите, писа „ Уикенд ”.

Наследничката на президента приключи 35 СЕУ „ Добри Войников ” с отличие и грамота. Макар че имала опция да следва в чужбина, тя избрала родното обучение. Дарина избрала да учи актьорско майсторство за трагичен спектакъл. Заедно с нея на първия кръг се явили 140 девойки. Къдрокосата тийнейджърка получила 4 на първия кръг, само че това била най-високата оценка. През цедката на втория кръг минали едвам 54 девойки. На него Дарина още веднъж получила най-високата оценка от всички кандидатки – четворка.

Представила се ослепително и на третия , който бил в две елементи – писмен изпит по заложена от комисията тематика и осъществяване на ария или танц. Резултатите от окончателното класиране още не били изнесени, само че съгласно осведомени, представянето й било толкоз безапелационно, че й подсигурило банкет на едно от първите места в театралната академия. Тази година класове по актьорско майсторство задраматичен спектакъл следва да водят звездата на сериала „ Седем часа разлика ” доцент доктор Пенко Господинов и проф. Маргарита Младенова.

В продължение на 4 години Дарина играеше в театралната натрупа в езиковата гимназията. Представленията се играеха на френски език, а трупата завоюва голям брой награди от фестивали в чужбина.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР