19-годишната Сара Мари Гомес от Онтарио, Калифорния, САЩ, беше арестувана

...
19-годишната Сара Мари Гомес от Онтарио, Калифорния, САЩ, беше арестувана
Коментари Харесай

Ненормална история! Пияно момиче искаше да накаже приятеля си, но уби 7-месечното си бебе

19-годишната Сара Мари Гомес от Онтарио, Калифорния, Съединени американски щати, беше задържана по обвиняване в убийството на личното си дете. В навечерието на ужасния случай момичето и любовникът й, който e татко на 7-месечното бебе, пиха на обща фамилна вечеря. След това двойката се готвеще да се прибере у дома и се качи в колата. Това предават международните медии.

 Фото © Соцсети

21-годишният татко излезе от " Шевролет " с детето в прегръдките си, а ядосаното момиче реши да му " даде урок " - тя натисна газта и ги блъсна. Според сержант Джеф Хигби момичето най-вероятно е било пияно.

 Фото © Соцсети
 Фото © Соцсети
Ранените бяха откарани в болничното заведение. Бащата се отърва с леки натъртвания, само че лекарите не можаха да спасят клетото бебе. То умря от пострадванията. Според съседката на двойката, момчето е любящ татко и постоянно го виждат с бебето в ръцете си.

 Фото © Соцсети
Сара бе задържана по обвинявания в ликвидиране и опит за ликвидиране. Полицията ще би трябвало да дефинира дали офанзивата е умишлена. За момичето е даден залог от 1 милион $.

Превод: БЛИЦ

 Фото © Соцсети

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР