19-годишната хубавица е дъщеря на принцеса Стефани Монакска - най-малкото

...
19-годишната хубавица е дъщеря на принцеса Стефани Монакска - най-малкото
Коментари Харесай

Дръжте Се, Звезди! Не Познавате Тази 19-Годишна Красавица, Но Баба Й Беше Най-Ослепителната Икона! Та Това Е

19-годишната красавица е щерка на принцеса Стефани Монакска - най-малкото дете на Грейс Кели и принц Рение III, и някогашният дворцов пазач Жан-Раймон Готлиб, написа дир.бг.

Освен че има благороднически генезис, Камил се трансформира и в инстаграм звезда, където приликата ѝ със звездната ѝ баба не остава незабелязана от 32 000 почитатели. Сините ѝ очи и светлите ѝ коси са бонус от баба ѝ, считат почитатели на Готлиб.

Камил е най-малката щерка на принцеса Стефани. Има и 24-годишен брат Луи Дюкре и 23-годишна сестра Полин Дюкре, които са от първия брак на принцесата с телохранителя Даниел Дюкре. Двойката се разведе през 1996 година, 2 години преди да се роди Камил.

Въпреки че има благородническо родословие, Готлиб не може да се качи на трона, защото родители ѝ в никакъв случай не са били женени. Жан-Раймон Готлиб даже не попада в акта ѝ за раждане, само че за необятната общност е известно, че той е бащата. Тийнейджърката също постоянно го загатва като собствен татко в обществените мрежи.

Камил постоянно разгласява селфита и празненства с другари, само че съгласно списание " Hello " тя и буен обожател на животните и се е занимава с доброволчество и помощ за животните.

Според осведомени филантропията Камил е наследила от баба си, която през 1958 година става ръководител на Червения кръст на Монако. Грейс Кели умира през 1982 година в злополука в Монако на 52-годишна възраст.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР