19-годишна холандска моделка е намерена мъртва, след като е паднала

...
19-годишна холандска моделка е намерена мъртва, след като е паднала
Коментари Харесай

Пълна мистерия със смъртта на 19-годишната Ивана, открита гола под прозорците на богаташ след суинг парти с жена му

19-годишна холандска моделка е открита мъртва, откакто е паднала от 20-ия етаж на блок в Малайзия, където се вихрело разюздано празненство с алкохол и опиати. Според локалната полиция, гибелта на Ивана Смит е трагичен случай, провокиран от несъразмерна приложимост на алкохол и опиати. Бивш английски служител на реда, обаче, твърди, че девойката е била блъсната, оповестява „ Дейли Мейл “.

Известният частен детектив Марк Уилямс-Томас, прочул се с разкритието на гнусните закононарушение на тв водещия Джими Савил, съобщи, че моделката е получила няколко пострадвания преди да падне.

След като се забавлявала в Куала Лумпур, Ивана се прибрала в жилището на 20-ия етаж на богатия американец Александър Джонсън и брачната половинка му Луна на 7 декември. Открита е по-късно мъртва на балкона на шестия етаж, гола.


Холандски патолог забеляал синина откъм гърба на главата на Ивана. „ Това не е задоволително, с цел да е причина за гибелта ѝ, само че би могло да я накара да изпадне в безсъзнание “, написа Уилямс-Томас. Нараняването е станало преди рухването. Той прибавя, че неналичието на кръв след рухването удостоверява, че тя е била мъртва преди този момент.

Ивана имала високи равнища на алкохол и опиати в кръвта. Била взела дрога, известна като PMMA, която се продавала като екстази.

Александър Джонсън е търговец с криптовалута и създател на компанията „ Еверъс Уърлд “. От там излязоха с изказване, че са наясно за течащото следствие и ще наблюдават обстановката от близко.

Предполага се, че Ивана е била в жилището на семейство Джонсън на суинг празненство.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР