19-годишна девойка е с много тежки травми, след като падна

...
19-годишна девойка е с много тежки травми, след като падна
Коментари Харесай

19-годишна падна от мост в Мадан

19-годишна госпожица е с доста тежки контузии, откакто падна от моста за Минния колеж в Мадан. Инцидентът става към 3 часа сутринта на 15 август. Девойката била с компания от другари до късно вечерта, пили алкохол. В компанията било и гаджето й, с което се скарали през нощта. След това тя си тръгнала и едно от момчетата тръгнало да я търси. Чуло шумове под моста и крясъци за помощ и извикало " Спешна помощ ". Девойката споделила на медиците, че не си усеща крайниците.

" Състоянието й бе тежко, с височинна контузия, голям брой счупвания на гръбначния дирек. След проучвания, скенер и съвещания с хирурзи бе откарана по неотложност в УМБАЛ - Плодвив ", сподели шефът на " Спешна помощ " - Смолян доктор Велин Денев.

Пострадалата Фейт Даниел Йегър е била оперирана незабавно в Пловдив.

Не е ясно дали се е подхлъзнала и е паднала от моста или е скочила сама, поради кавгата с гаджето, изясняват осведомени със случая.

Девойката живее в София, само че идва от време на време при баба си в Мадан. В миньорския град изясняват непривичното й за региона име с обстоятелството, че един от родителите й е чужденец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР