19-годишен турски тийнейджър с подобно на вампир поведение предостави на

...
19-годишен турски тийнейджър с подобно на вампир поведение предостави на
Коментари Харесай

В Турция се появи вампир, пиещ кръв от 13-годишен

19-годишен турски младеж с сходно на върколак държание даде на медиите невиждана история, която накара психиатрите да прибавят случая му към здравната литература, оповестява „ Хюриет “.
Когато младежът, чието име не може да бъде разкрито, се оплаква, че пие кръв, има проблеми с доверието на хората и заобикаля тълпите, с цел да не навреди на никого, фамилията му го води при двама психиатри, Илкнур Кираз Авчи и Чичек Ходжаоглу. В диалозите с психиатрите младежът си спомня времето, когато е вкусил кръвта на другар, чийто крайник кървял, когато е бил на 13 години.
 Археолози откриха гроб дете върколак в Италия Археолози откриха гроб дете " върколак " в Италия
Група археолози от Италия и Съединените щати откриха в антично гробище в италианския район Умбрия останките на дете, за което се предпо...
Според известията той е съумял също да вземе няколко банки с кръв в дома си от болница, където е бил стажант.
„ Отвън наподобявам като спокоен човек. Но в действителност съм нервозен, макар че не разгадавам възприятията си. Емоциите ми се трансформират бързо. В мен има двама разнообразни индивида: добър и неприятен. Първият е спокоен и радушен, другият е сърдит, рисков и нападателен “, споделя той за себе си.
Авчи и Ходжаоглу диагностицирали младия мъж с параноя, гранично разстройство на личността, асоциални и дисоциативни черти на личността при психиатричната им оценка. Неговите сеанси не престават всяка седмица в продължение на три месеца и през последния месец, до момента в който е бил на лекуване, не е имало предпочитание за пиянство на кръв и неговата импулсивност е намаляла.
Тийнейджърът е имал детство, изпълнено с чести болести, и съгласно него майка му е най-вече индеферентна, а татко му неглижира всичко.
 Истината за вампирите Истината за вампирите
Съществуват ли в действителност вампири? Смъртоносно ли е ухапването от тях? От Ада ли идват дяволските изчадия? Тези въпроси са изключително популя...
„ Ако брат ми се грижеше за мен вместо за сестра ми, в този момент нямаше да бъда тук “, споделя той по време на сеансите, добавяйки, че няма близки другари в началното учебно заведение и че приятелите му се опасяват от него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР