19-годишен перничанин е пренощувал в полицейския арест за противообществена проява

...
19-годишен перничанин е пренощувал в полицейския арест за противообществена проява
Коментари Харесай

Преди Ботев Пд - Левски: Перничанин вилня в Пловдив, удря жардармеристи

19-годишен перничанин е пренощувал в полицейския арест за противообществена демонстрация в зоната на стадион „ Христо Ботев “  в събота в Пловдив.

Минути преди началото на футболната среща сред ПФК „ Ботев “ и ПФК „ Левски “, на един от контролно-пропускателните пунктове младежът влезнал в спречкване със чиновници от Зонално жандармерийско ръководство, защото решил да стигне до трибуните без закупен билет.

Неприемливото му държание било съпроводено и с физически нападки към униформените, по които нанесъл удари. Отведен е в ареста на Шесто районно управление (на МВР) за едно денонощие. За случая е известен дежурен прокурор от Районна прокуратура – Пловдив и на причинителя е формиран акт по член 21, т. 12 от Закона за запазване на публичния ред при спортни мероприятия.

В неделя, с решение на Пловдивски областен съд му е наложено наказване да постави безплатен труд в интерес на обществото в размер на 80 часа и възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и чужбина за период от 2 години.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР