19-годишен младеж, който наръгал 17-годишно момче във врачанското село Камено

...
19-годишен младеж, който наръгал 17-годишно момче във врачанското село Камено
Коментари Харесай

Правосъдие! Пробация за младеж, клал непълнолетно момче

19-годишен юноша, който наръгал 17-годишно момче във врачанското село Камено поле, бе изправен на подсъдимата пейка, научи BulNews.bg. Младежът бе наказан на една година пробация от магистратите от Мездра.
Припомняме, че бруталната експанзия се разиграла към 23 часа на 6 септември предходната година на улица в селото. Тогава 17-годишният А.Б бил атакуван от 19-годишния Д.Б. от същото село, който му нанесъл няколко прорезни рани с изострен предмет в региона на главата.
Потърпевшият се оплакал в полицията за случилото се и органите на реда бързо издирили и задържали Д.Б. за нахлуване и нанасяне на лека телесна щета. Няколко месеца по-късно младежът бе съден за дейностите си.
По време на съвещанието по делото Д.Б. се признал за отговорен и сключил съглашение с държавното обвиняване. Той обаче не посочил персоналната си карта, като обяснил, че я е изгубил и не си е вадил нова. За да се потвърди, че обвиненият е Д.Б., като очевидец по делото се явила правосъдната секретарка на районния съд, която била безапелационна, че това е той, защото го познава като обвиняем по каузи, обсъждани в съда.
Въпреки предходните прегрешения и висящите каузи, магистратите от железничарския град отсякоха Д.Б. да бъде осъден с една година пробация. Определението им е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР